Profesorii Școlii Evrika

Pasionați de educație: fiecare membru al corpului profesoral de la Școala Evrika are o experiență bogată în domeniul educației. Cu ani de muncă și formare continuă în spate, profesorii noștri sunt bine pregătiți să răspundă tuturor nevoilor elevilor și să abordeze provocările actuale din sfera educației.

Profilul profesorului Evrika prespune: abilități deosebite de comunicare, managementul clasei și situațiilor conflictuale, abilități și competențe digitale, competențe interculturale, civice, interpersonale, creativitate curriculară.

Marcel Bartic

Director al Școlii Evrika și
profesor de istorie

Sunt aproape 20 ani de când am pășit, ca profesor de istorie, într-o sală de clasă. De atunci, descopăr lumea în toate felurile posibile. Cu mirare, cu entuziasm, uimire, uneori cu bucurie, alteori cu tristețe.

Marcu Irina Livia

Profesor pentru învățământ primar

Mi-am dorit să rămân în ciclul primar (și sunt, iată, aproape opt ani de când fac acest lucru) pentru că că aceasta este etapa de vârstă în care poți ajuta un copil să-și descopere pasiunile, nevoia de a ști cât mai multe, întreg potențialul pe care îl are.

Ana Andronache

Profesor Limba Engleză

Sunt aproape 20 ani de când am pășit, ca profesor de istorie, într-o sală de clasă. De atunci, descopăr lumea în toate felurile posibile. Cu mirare, cu entuziasm, uimire, uneori cu bucurie, alteori cu tristețe.

Valeria Neagu

Profesor de limba română

Sunt Vali Neagu, profesor de limba şi literatura română. Din anul 2008 și până în prezent sunt profesor titular al şcolii, având o experienţă de lucru cu elevii de aproape 19 ani.

Silvana Zeana

Profesor pentru învățământ primar

Am absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (specializarea franceză-germană), apoi un master în Comunicare audio-video la S.N.S.P.A. și un master transdisciplinar în Comunicare și sociologie la Université Libre de Bruxelles.

Anca Bontaș

Profesor de biologie

Am absolvit cursurile Facultății de Biologie, în cadrul Universității din București. În 2004 mi-am obținut diploma de masterat în Dezvoltare Urbană Integrată în cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, București.

Alexandra Chirea

Profesor de limba franceză

Sunt Alexandra, predau limba franceză și am intrat în învățământ acum 14 ani, convinsa că o să schimb lumea.

Roxana Cioplea

Profesor învățământ primar

În cei 10 ani de carieră didactică am lucrat atât cu preșcolari, elevi, cât și cu adulți, dezvoltându-mi astfel abilitățile de flexibilitate și adaptabilitate la vârsta și obiectivele cursanților.

Mihai Arsene

Profesor educație fizică

Sunt Mihai, profesor și antrenor de baschet, de aproximativ 9 ani. În anul 2015, am absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Spiru Haret, București, cu specializarea Profesor Pentru Educație Fizică și Sport.

Școala Evrika poate fi ceea ce cauți.

O Școală cu sens. Profesori foarte buni, mediu prietenos, copii puțini în clasă. Școala Evrika se află în inima Bucureștiului într-un palat de poveste.

Contact Înscrieri:

Strada Negustori nr. 1
București 023951
Telefon: +40 725 173 926
Email: contact@scoala-evrika.ro

Programează o vizită: