Campus și facilități

Campus

Amplasată în inima Bucureștiului,
în Casa Negroponte – o bijuterie arhitecturală cu o poveste fascinantă – Școala Evrika beneficiază de o poziție centrală

și ușor accesibilă.

În acest loc special, elevul intră și învață într-un mediu educațional unic, unde tradiția se îmbină armonios cu inovația.

Proiectat la sfârșitul secolului al XIX-lea de arhitectul Leonida Negrescu, acest edificiu are o suprafață de 1370 mp, o curte interioară de 1200 mp și a beneficiat de ample lucrări de renovare.

Noblețea parcursului istoric al imobilului e completată de o viziune modernă a educației, bazată pe valori perene, care creează elevului Școlii Evrika un „arbore” științific, social și emoțional cu rădăcini într-un sol sănătos, alimentat de profesori dăruiți, talentați și atenți.

Într-un mediu atent stilizat, în Casa Negroponte construim o punte între trecut și viitor, împletind cu măiestrie respectul pentru tradiție cu tehnologiile moderne și instrumentele avansate ale învățământului din ziua de azi.

Astfel, copilul tau va primi o educație complexă, care îl va diferenția de restul.

Facilități

Masa de prânz cuprinde patru meniuri săptămânale, validate de un medic nutriționist, conform exigențelor alimentare specifice vârstei elevilor.

Transport: Școala Evrika oferă celor interesați transportul elevilor, în interiorul municipiului București, cu microbuzul școlar, oferit de firmă specializată în condițiile și la standardele prevăzute de legislația în vigoare.

Asistență medicală: Școala Evrika dispune de cabinet medical propriu, dotat cu truse de prim-ajutor și susținut de o asistentă medicală care efectuează servicii de triaj și evaluare zilnică a stării de sănătate a elevilor noștri. Activitatea de evaluare medicală este supervizată de un medic pediatru care efectuează, o dată pe săptămână, verificarea și/sau diagnosticarea cazurilor care necesită o atenție specială.

Uniformă: Elevii Școlii Evrika vor purta uniformă cu sigla școlii, în variante adaptate necesităților (vestimentația utilizată la cursuri, la orele de educație fizică și de gală pentru evenimentele deosebite).

Late pick up: programul unității noastre de învățământ include (contra cost) serviciul de late pick up pentru părinții care nu pot ajunge să-și preia copiii la ora 17:00. Serviciul este disponibil până la 18:30 și va fi asigurat de echipa de asistenți educaționali care vor supraveghea copiii rămași și vor organiza diferite activități cu caracter recreativ.

Contact Înscrieri:

Strada Negustori nr. 1
București 023951
Telefon: +40 725 173 926
Email: contact@scoala-evrika.ro

Programează o vizită: