Politica de Confidențialitate

Politica de confidențialitate
Ultima actualizare la 03-Jan-2024
Data intrării în vigoare 03-Jan-2024

Această politică de confidențialitate descrie politicile Scoala Evrika, Strada Negustori nr. 1, Bucuresti 023951, Romania, email: contact@scoala-evrika.ro, telefon: +40 725 173 926 privind colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor pe care le colectăm atunci când utilizați site-ul nostru web ( https://scoala-evrika.ro ). (“Serviciul”). Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dvs. în conformitate cu această Politică de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să nu accesați sau să utilizați Serviciul.
Putem modifica această Politică de confidențialitate în orice moment fără a vă anunța în prealabil și vom publica Politica de confidențialitate revizuită pe Serviciu. Politica revizuită va intra în vigoare în termen de 180 de zile de la data la care Politica revizuită este postată în Serviciu, iar accesul sau utilizarea continuă a Serviciului după această dată va constitui acceptarea de către dvs. a Politicii de confidențialitate revizuite. Prin urmare, vă recomandăm să revizuiți periodic această pagină.

Informații pe care le colectăm:
Vom colecta și procesa următoarele informații personale despre dvs:

Nume
E-mail
Telefon mobil

Cum folosim informațiile dumneavoastră:
Vom utiliza informațiile pe care le colectăm despre dvs. în următoarele scopuri:

Marketing/ Promoțional
Gestionarea comenzilor clienților
Dacă dorim să folosim informațiile dvs. în orice alt scop, vă vom cere consimțământul și vom folosi informațiile dvs. numai după ce primim consimțământul dvs. și apoi, numai în scopul (scopurile) pentru care acordăm consimțământul, cu excepția cazului în care suntem obligați să facem altfel prin lege.

Cum împărtășim informațiile dumneavoastră:
Nu vom transfera informațiile dvs. personale către nicio terță parte fără a vă solicita consimțământul, cu excepția unor circumstanțe limitate, așa cum este descris mai jos:

Serviciul de publicitate
Agenții de marketing
Analize
Colectarea și prelucrarea datelor
Solicităm acestor terțe părți să utilizeze informațiile personale pe care le transferăm numai în scopul pentru care au fost transferate și să nu le păstreze mai mult decât este necesar pentru îndeplinirea scopului respectiv.
De asemenea, putem dezvălui informațiile dvs. personale pentru următoarele: (1) pentru a respecta legile, regulamentele, ordinele judecătorești sau alte proceduri legale aplicabile; (2) pentru a aplica acordurile încheiate cu noi, inclusiv prezenta Politică de confidențialitate; sau (3) pentru a răspunde la reclamațiile conform cărora utilizarea de către dvs. a Serviciului încalcă drepturile terților. În cazul în care Serviciul sau compania noastră fuzionează sau este achiziționată de o altă companie, informațiile dvs. vor fi unul dintre bunurile care sunt transferate noului proprietar.

Păstrarea informațiilor dumneavoastră:
Vom păstra informațiile dvs. personale la noi timp de 90 de zile până la 2 ani după ce conturile de utilizator rămân inactive sau atâta timp cât avem nevoie de ele pentru a îndeplini scopurile pentru care au fost colectate, așa cum este detaliat în această Politică de confidențialitate. Este posibil să avem nevoie să păstrăm anumite informații pentru perioade mai lungi, cum ar fi păstrarea înregistrărilor / raportări în conformitate cu legislația aplicabilă sau din alte motive legitime, cum ar fi aplicarea drepturilor legale, prevenirea fraudei etc. Informațiile anonime reziduale și informațiile agregate, dintre care niciuna nu vă identifică (direct sau indirect), pot fi stocate pe termen nelimitat.

Drepturile dumneavoastră:
În funcție de legea care se aplică, puteți avea dreptul de a accesa și de a rectifica sau șterge datele dvs. personale sau de a primi o copie a datelor dvs. personale, de a restricționa sau de a vă opune prelucrării active a datelor dvs., de a ne cere să partajăm (port) informațiile dvs. personale către o altă entitate, de a retrage orice consimțământ pe care ni l-ați acordat pentru prelucrarea datelor dvs., dreptul de a depune o plângere la o autoritate legală și orice alte drepturi care pot fi relevante în conformitate cu legile aplicabile. Pentru a vă exercita aceste drepturi, ne puteți scrie la adresa contact@scoala-evrika.ro. Vom răspunde solicitării dvs. în conformitate cu legislația aplicabilă.
Rețineți că, dacă nu ne permiteți să colectăm sau să prelucrăm informațiile personale solicitate sau dacă ne retrageți consimțământul pentru prelucrarea acestora în scopurile solicitate, este posibil să nu puteți accesa sau utiliza serviciile pentru care au fost solicitate informațiile dumneavoastră.

Cookie-uri etc.
Pentru a afla mai multe despre modul în care le folosim și despre opțiunile dumneavoastră în legătură cu aceste tehnologii de urmărire, vă rugăm să consultați Politica noastră privind cookie-urile.

Securitate:
Securitatea informațiilor dvs. este importantă pentru noi și vom utiliza măsuri de securitate rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzătoare sau modificarea neautorizată a informațiilor dvs. aflate sub controlul nostru. Cu toate acestea, având în vedere riscurile inerente, nu putem garanta o securitate absolută și, în consecință, nu putem asigura sau garanta securitatea informațiilor pe care ni le transmiteți, iar dumneavoastră o faceți pe propriul dvs. risc.

Ofițerul de reclamații / de protecție a datelor:
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la procesarea informațiilor dvs. care sunt disponibile la noi, puteți trimite un e-mail la ofițerul nostru de reclamații la Scoala Evrika, Strada Negustori nr. 1, e-mail: contact@scoala-evrika.ro. Ne vom ocupa de preocupările dvs. în conformitate cu legislația aplicabilă.

 

Contact Înscrieri:

Strada Negustori nr. 1
București 023951
Telefon: +40 725 173 926
Email: contact@scoala-evrika.ro

Programează o vizită: