Termeni și Condiții

Ultima actualizare: 01/3/2023

Acceptarea Termenilor și Condițiilor

Bine ați venit pe Scoala Evrika! Accesul și utilizarea acestui website, [https://scoala-evrika.ro/], sunt supuse următoarelor Termeni și Condiții. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați și să fiți angajat de acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.

Drepturi de Autor

Conținutul și materialele prezentate pe acest website sunt protejate de drepturile de autor. Orice utilizare neautorizată a acestor materiale poate încălca drepturile de proprietate intelectuală și poate duce la acțiuni legale.

Utilizarea Site-ului

  • Utilizarea abuzivă, ilegală sau neautorizată a acestui website este strict interzisă.
  • Nu sunteți autorizat să modificați sau să adaptați conținutul acestui site în niciun fel.
  • Păstrați confidențialitatea datelor de autentificare și nu distribuiți aceste informații altor persoane.

Politica de Confidențialitate

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu Politica de Confidențialitate a Scoala Evrika, care reglementează colectarea și utilizarea informațiilor personale.

Legături către Alte Website-uri

Acest site poate conține legături către alte website-uri care nu sunt sub controlul Scoala Evrika. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau politicile de confidențialitate ale acestor website-uri terțe.

Modificări la Termeni și Condiții

Reservăm dreptul de a actualiza sau modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Orice modificare va fi publicată pe această pagină, iar utilizarea continuă a website-ului constituie acceptarea acestora.

Contact

Pentru întrebări sau nelămuriri privind acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa [adresa de e-mail].

Vă mulțumim că ați ales Scoala Evrika!

Contact Înscrieri:

Strada Negustori nr. 1
București 023951
Telefon: +40 725 173 926
Email: contact@scoala-evrika.ro

Programează o vizită: