Câteva motive pentru care merită să înscrii copilul la Școala Evrika

Câteva motive pentru care merită să-ți înscrii copilul la Școala Evrika

Motive pentru care merită să înscrii copilul la Școala Evrika:

Când am pornit la drum cu această școală, am plecat de la ideea că dorim să construim o comunitate.

Azi, în jurul acestei idei, cresc noi și noi proiecte, care adună laolaltă părinți, copii și profesori, prieteni și colaboratori invitați la diverse evenimente și ateliere ținute în școală (incluse în costul de școlarizare, da!). 

Am construit un „spirit”, am căutat un anumit sens, pentru că de aceea am și numit-o „o școală cu sens, ca-n vremurile bune”. Cum?

În primul rând, am pus elevul în centrul atenției noastre. Nu curicula, nu performanța, nu „ștaiful”. 

Dacă te așezi în scaunul confortabil, dar viclean, al prețiozității, devii o mașină de marketing, atent doar la imagine. Și vânzări. Toate acestea sunt străine Școlii Evrika.

Elevul în centrul proiectului nostru

Punând elevul în centrul proiectului nostru, reinterpretăm programa în mod creativ, ținem lecții multidisciplinare (istorie cu matematică, de exemplu), avem clase mici, cu doar 15 elevi, în care mai mulți profesori pot lucra în grupuri restrânse, în funcție de nivel, astfel încât să uitați de meditații. 

În al doilea rând, creând această comunitate sudată, am pus bazele unui proiect în care putem avea zero bullying – o altă spaimă a părinților și copiilor, deopotrivă. La noi, fiecare copil înțelege cât este de important în grup, odată cu o înțelegere corectă a celorlalți membri ai echipei. Copiii sunt coechipieri pe termen lung, fac parte și contribuie la proiect în funcție de abilități, înzestrări și determinare. 

În al treilea rând, prin atenția la diverse detalii extrem de importante pentru copii. Felul în care am amenajat spațiul – uluitoarea Casă Negroponte, desprinsă din povești interbelice, sau, dacă vreți, din întâmplări cu Harry Potter, cu o mansardă de vis, în care se petrec „minuni” pentru copii! Modul în care vorbim și ne înțelegem cu copiii. Atitudinea deschisă și caldă a profesorilor, consilierei psiholog și a asistentei medicale. 

Și, nu în ultimul rând, oamenii. Toată echipa Școlii Evrika împărtășește, dincolo de profesionalism, o valoare pe care o căutăm în toți cei cu care lucrăm: pasiunea pentru educație. Entuziasmul. Când veniți într-o vizită, veți vedea și simți asta. O căldură, o emoție aparte: materia subtilă care ne ajută, zi de zi, să construim ceva temeinic în educație. 

Sunt doar câteva dintre motivele care vă pot determina să vă înscrieți copilul la noi. 

Dar, mai întâi, haideți să ne cunoaștem! Treceți pe la noi, cu un telefon înainte: 0722 329 804

Vizitați-ne și pe pagina noastră de Facebook

Distribuie:

Contact Înscrieri:

Strada Negustori nr. 1
București 023951
Telefon: +40 725 173 926
Email: contact@scoala-evrika.ro

Programează o vizită: