Școala Evrika se extinde în vestul Capitalei

De ce ne extindem? Și de ce în vestul Capitalei?


Sunt foarte mulți părinți care au așteptat această veste. Pentru familiile care trăiesc în vestul Bucureștiului, opțiunile unei educații primare și gimnaziale la standardele Școlii Evrika sunt foarte
puține.

Acești părinți ne-au spus că ar veni la Școala din Centru, dar le-ar plăcea, totuși, ceva mai aproape de casă. Sau în drum spre serviciu. Pe de altă parte, pentru majoritatea anilor, cererea de locuri la Școala din Centru depășește capacitatea noastră de a-i acomoda. Și, după cum știți dacă aveți copilul la noi, nu facem compromisuri.


Echipa noastră a găsit un loc minunat, pe Splaiul Independenței la numărul 319, un adevărat campus ușor accesibil atât celor din vestul Capitalei, cât și celor din centru sau chiar din nord.

La numai 50 de metri distanță de stația de metrou „Petrache Poenaru” și la 20 de minute de mers cu mașina (la oră de vârf) de majoritatea punctelor de reper din centru și nord, Școala din Vest se va deschide pe 1 septembrie 2024.


Copiii vor studia toate disciplinele din curriculumul național elaborat de Ministerul Educației Naționale, pe un model structurat pe teme multidisciplinare pe fiecare ciclu de învățământ. Vom pune un accent special pe îmvățarea limbilor străine: se va studia engleza intensiv (obligatoriu) și a doua limbă străină (franceză, gemană sau spaniolă) intensiv.


Spre bucuria copiilor și a părinților, vom păstra modelul de învățare cu elevi puțini în fiecare clasă, pentru a-i ajuta pe copii să creeze legături puternice și armonioase între ei, să devină prieteni, buni colegi și să înțeleagă cât mai devreme spiritul de echipă.


Un lucru foarte important:

Copiii vor face sport zilnic. Cel puțin o oră pe zi. Școala din Vest va avea o adevărată bază sportivă, iar copiii se vor bucura de multă activitate fizică la ore și în timpul lor liber.

De altfel, Școala din Vest e gândită ca un adevărat campus, cu mai multe săli de clasă, cu terenuri și sală de sport, săli pentru cluburi și activități recreative. Echipe formate din cei mai buni specialiști, din țară și străinătate, se vor ocupa de spațiile destinate învățării, interacțiunii și relaxării copiilor.


Promisiunea noastră față de calitatea actului învățării vine, de fapt, din dragostea față de copii și pasiunea cu care facem educație. Dar pasiunea înseamnă și respect față de actul învățării, motiv pentru care ținem foarte mult la rigoare și un set de valori pe care le-am aplicat cu succes și la Școala din Centru.


Programați-vă o vizită la admitere@scoala-evrika.ro sau 0722 329 804!

Distribuie:

Contact Înscrieri:

Strada Negustori nr. 1
București 023951
Telefon: +40 725 173 926
Email: contact@scoala-evrika.ro

Programează o vizită: