Unde ne strângem vara asta? La Taberele Urbane de la Școala Evrika!

Tabăra Evrika este puțin diferită de ideea de „tabăra” pe care ne-o amintim de când eram noi copii: atunci era simplu, făceam bagajul, știam că plecăm la munte/mare, râdeam mult în autocar sau tren, legam prietenii, râdeam iar, atârnam la soare, vorbeam mult, stăteam treji până seara târziu, iar râdeam și o țineam tot așa până când ne întorceam acasă, mai obosiți decât când am plecat. 

La Evrika, Taberele Urbane sunt un concept de tabără care presupune abordarea intensivă, timp de o săptămână a unor domenii precum electronica, benzile desenate, arheologia, scrierea creativă, STEAM și ilustrație sub forma unor cluburi distractive și relaxate.  De exemplu, în loc să plimbi copilul câte o oră pe săptămână la muzică, lectură, electronică și așa mai departe, în toate zonele Capitalei, în Tabăra Urbană Evrika micuțul face toate activitățile zilnic în cadrul școlii, iar seara vine acasă plin de entuziasm și cu o mulțime de lucruri învățate! 😊 Pe lângă subiectul principal pentru care s-au înscris în tabără, copii descoperă sau își consolidează cunoștințele și din alte domenii care, cu siguranță, pot deveni pasiuni: arts and crafts, logică, pictură, muzică, istorie și așa mai departe! 

Hai să vedem ce ne așteaptă vara asta la Școala Evrika! 

Îndrăgitul nostru profesor de electronică, Ben Giurgiulescu, a deschis prima tabără urbană Minitehnicus, între 1 si 5 iulie, adresată copiilor între 7 și 12 ani. Copiii pasionați de electronică, automatizări și programare, au aflat mai multe și chiar au realizat un cifru electronic, un avertizor optic pentru bicicletă și au programat un microcontroller.  Este fascinant cum proiectele realizate în tabăra de electronică îți stimulează toate… circuitele, deschide toate diodele și aprinde toate LED-urile. 💡Dacă ați ratat prima sesiune, tabăra se va ține din nou între 19 si 23 august.

Cea de-a doua tabără urbană este cea de Bandă Desenată: tabără de descoperire a benzilor desenate și de expresivitate vizuală, coordonată de Octav Ungureanu. Începe luni, 8 iulie și ține până pe 12 iulie, iar vârsta recomandată a copiilor care participă este de 7-11 ani. Dacă sunteți plecați, tabăra se repetă între 5 și 9 august! 

Una dintre cele mai căutate este tabăra de Arheologie Urbană: asta pentru că „săpăm” în inima orașului, alături de profesorul Marcel Bartic, zi de zi, din 15 până în 19 iulie! Vârsta recomandată: 9-13 ani 🤗Copiii fac plimbări pe străzile Bucureștiului – cu pauze de hidratare! – și descoperă poveștile orașului odată cu importante file din istorie! Călătorii pasionante și antrenante pentru cei mici: minte, suflet și mișcare! 

De pe 22 până pe 26 iulie, în colaborare cu Editura Arthur, Școala Evrika organizează Scriere Creativă și Ilustrație: o tabără specială, în care copiii fac numeroase descoperiri literare și au șansa să se întâlnească cu autorii preferați! Copiii cu vârste între 9 și 12 ani, pasionați de citit și literatură, sunt așteptați cu drag! 

Mihai Arsene, profesorul nostru de educație fizică, îi așteaptă pe cei mici la Multisport și Steam! E o tabără care combină mișcarea, exercițiile fizice interdisciplinare pentru minte și corp si proiectele Steam. Știm că e în mijlocul verii, dar Steam vine de la ScienceTechnologyEngineeringArtsandMathematics, nu de la fiert la soare! 🌞

Vă așteptăm în Taberele Urbane ale Școlii Evrika!

Distribuie:

Contact Înscrieri:

Strada Negustori nr. 1
București 023951
Telefon: +40 725 173 926
Email: contact@scoala-evrika.ro

Programează o vizită: